verzending bezorging

Verzending & bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. Omdat wij werken met diverse toeleveranciers hanteren wij een verzendtermijn van 4 á 5 dagen na besteldatum. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Veel van onze producten maken wij zelf, als een product niet op voorraad is wordt deze automatisch in backorder geplaatst. Wij houden u op de hoogte van de levertijd. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen incl. btw:
€ 9.50 voor pakketten tot 25 kg
Bestellingen vanaf € 1000 leveren wij franco

Levering maatwerk
Verzending en transportkosten bij maatwerk worden aangegeven op de offerte. Hiervoor wordt een afzonderlijke afleverafspraak gemaakt.

Levering verloopt via Post.nl of via een pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden nadat wij uw pakket hebben aangemeld bij de vervoerder. U ontvangt een track&trace code op het opgegeven mailadres. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Snelle levertijden Éénvoudig retourneren Ook levering van maatwerk en advies