Bestelling

Order

Zodra u een order bij ons heeft geplaatst gaan wij direct voor u aan de slag. U krijgt van een bevestiging van uw bestelling op het door u ingevoerde mailadres. Als u bestelling wordt verzonden krijgt u op het bij ons bekende mailadres bericht waarin u uw pakket kunt volgen. Betreft uw order een palletzending, dan zal de vervoerder met u contact opnemen voor het maken van een bezorgafspraak.

Heeft u maatwerkwerk bij ons aanvraagd dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Wij streven ernaar om u binnen 14 dagen een offertevoorstel te mailen op het bij ons bekende mailadres. Binnen de offerte nemen wij tevens de verwachtte levertijd en betalingscondities op. Zodra wij de voor akkoord getekende offerte van u hebben ontvangen, is de bestelling onomkeerbaar. Wij maken persoonlijk met u een afspraak voor levering.

Contact bij maatwerk verloopt altijd via info@nauticrvs.nl, via WhatsApp +31 6 5751 6084 of telefonisch met een medewerker van Nautic RVS +31 316 24 08 76. Voor gemaakte afspraken, buiten Nautic rvs om, bijvoorbeeld met één van onze partners kunnen wij helaas geen verantwoordelijkheid nemen.

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Wij sturen u geen mailtjes met de vraag om een reviews te schijven. Liever zien wij dat u uw collega's op de hoogte brengt van onze kwaliteit en service.

Snelle levertijden Éénvoudig retourneren Ook levering van maatwerk en advies