Geventileerde Big Bag - 1 kuub

artikelnummer: WM00008U1
€ 21,78 € 18,00 € 18,00
There are no file attachments for this product.
Voorraad: 6
Snelle levertijden
Éénvoudig retourneren
Ook levering van maatwerk en advies
Levering in 4-5 werkdagen*

Omschrijving

Sterke big bag voor onderdekse touwopvang onder de touwdekdoorvoer. 

De bag wordt d.m.v. 4 RVS 316 ophanghaken onder uw dek bevestigd. In combinatie met onze touwdekdoorvoeren heeft u geen last meer van touw aan dek. Altijd droog en netjes opgeborgen onderdeks.

Geventileerde big bags zijn 1 kuubs zakken met ventilatiegaten verdeeld over de gehele oppervlakte. Het voordeel is dat producten of materialen die je hierin verzamelt lucht krijgen en kunnen ademen.

Bij het opslaan van touw in big bags kan touw, die in een dichte big bag zit, vocht uitstoten. Dit vocht wordt condens dat niet kan ontsnappen. Het gevolg is dat de inhoud vochtig blijft en dat veroorzaakt schimmels die de het touw kunnen verpesten. De ventilatiestroken in de zijkanten van deze big bag bieden de inhoud voldoende luchttoevoer en -ontsnappingsmogelijkheid.

Specificaties

Met behulp van de 4 hijslussen hang je de big bag eenvoudig onderdeks aan de touwhaken. 

Maatvoering Big Bag:

Afmetingen: 110x90x90 cm
Volume: 1m3
Doek: 4 zijden geventileerd 200 gr/m2 doek
Lussen: 4 x 25 cm
Werklast: 1500 kg

Deze grote big bags zijn gemaakt van geweven polypropyleen. In elke zijde zitten verticale lucht uitsparingen die met dunne stroken PE verbonden zijn als één geheel. Het resultaat is dat er ruimte ontstaat waar lucht doorheen kan komen en uit kan ontsnappen. Maar toch is de zak supersterk en scheurbestendig dankzij deze dunne stroken PE over de gehele oppervlakte. Ook zijn alle uiteinden gestikt en hebben de naden extra aandacht gekregen. 

Levering: per stuk, excl. montage

VRAAG MAATWERK AAN!

Wij bij Nautic RVS zijn servicegericht en hebben voor alvast bij de betreffende artikelen aangegeven dat u hiervoor maatwerk kunt aanvragen. Zoekt u een specifiek artikel of heeft u een eigen ontwerp vraag ook dan maatwerk aan. Wij zijn u graag van dienst en willen u helpen uw droomschip te realiseren. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en scherpe prijzen.

Snelle levertijden Éénvoudig retourneren Ook levering van maatwerk en advies